DE WIT CHALETS

“Op maat gemaakt, volledig volgens uw persoonlijke wensen.” 

CHALETS  

Op zoek naar een recreatiewoning? Ga voor ultieme chaletbeleving van luxe, duurzaamheid en kwaliteit.  

WAT WIJ DOEN

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige recreatiewoningen. Met een aanbod dat varieert van traditionele bouw tot de modernste uitvoeringen. Wij geloven in maatwerk en luisteren naar uw persoonlijke wensen. Met een team van gespecialiseerde medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de creatie van recreatiewoningen. Wij leveren onze woningen aan de grootste recreatieparken van Nederland.

WAAROM EEN CHALET?

Een tweede huis is een droom voor velen die met onze chalets binnen handbereik ligt. Een chalet biedt talloze mogelijkheden. Een goede investering als een gedeelde optie, waarbij u tijdens vakanties van uw recreatiewoning geniet en uw chalet in de tussenliggende periodes aanbiedt op de vakantie- en recreatiemarkt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ONZE CHALETS

Een chalet van De Wit staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met 7 basismodellen en 1001 mogelijkheden zorgen wij ervoor dat een chalet compleet wordt afgestemd op de voorkeuren van de klant. Dit is mogelijk omdat wij het volledige productieproces in eigen handen hebben. De chalets hebben een oppervlakte variërend van 50 tot 105 m².

INTERESSE?

Al aan het wegdromen over het hebben van een chalet en graag wat meer informatie? Wij staan u te woord! Bel ons via +31 (0)75 204 0010 of kom een kijkje nemen in onze showroom. Hier ervaart u met eigen ogen het bouwproces. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van de chalets van De Wit. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website.