De Wit Zorgwoningen

Dichtbij en vertrouwd

Zorgwoningen

Wilt u de privacy van uw eigen huis ervaren en tegelijkertijd altijd iemand in de buurt hebben? Bent u op zoek naar een plek die van alle gemakken is voorzien?

WAT WIJ DOEN

Bij ons kunt u terecht voor de bouw van mantelzorgwoningen. Wij hebben een divers aanbod van 7 verschillende typen mantelzorgwoningen waaruit u kunt kiezen. Voor ieder wat wils! Het is mogelijk om deze modellen te spiegelen. Handig, want een entree van een woning kan op elke kavel anders zijn. Net zoals bezonning en uitzicht.

WAAROM EEN ZORGWONING?

Bent u op zoek naar een unieke oplossing voor uzelf of iemand die zelfstandig woont, maar behoefte heeft aan extra ondersteuning? Dan is een zorgwoning precies wat u nodig heeft! Terwijl geplande zorg vaak nog door thuiszorg kan worden verzorgd, kunnen onvoorziene situaties een uitdaging vormen. Stelt u zich eens voor: ’s nachts uit bed vallen, moeite met alledaagse taken zoals boodschappen doen, schoonmaken en ramen lappen. En dan is er nog het groeiende probleem van sociale isolatie en eenzaamheid. Wat onze aandacht meer dan waard is.

Een zorgwoning biedt dé oplossing voor al deze uitdagingen! Het is de perfecte combinatie van zelfstandig wonen en de nodige ondersteuning bij geplande en ongeplande zorgbehoeften, en creëert tegelijkertijd een mogelijkheid om dicht bij uw familie te verblijven. Een zorgwoning is de plek waar uw behoeften begrepen en vervuld worden.

DE INHOUD

Op onze website vind je een uitgebreide brochure per zorgwoning.
In ons assortiment zijn verschillende betaalbare mantelzorgwoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten te vinden. Genoeg variatie voor elke situatie.

Onze zorgwoningen zijn compleet met onder andere een keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een oppervlakte variërend van 50 tot 100 m².

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde.

INTERESSE?

Net zoals onze zorgwoningen willen wij u ontzorgen zodat u zo min mogelijk hoeft te regelen voor de woning en zo snel mogelijk kunt genieten. Interesse in hoe de woningen er in het echt uitzien? Dan bent u welkom in onze showroom in Zaandam! Hier ziet u met eigen ogen hoe de zorgwoningen gebouwd worden en vertellen wij u meer over zaken zoals wet- en regelgeving, het bouwproces en het transport van de woningen. Of bel direct +31 (0)75 204 0010, wij staan u graag te woord.

Meer weten over onze zorgwoningen? Ga dan naar onze website. Hier leest u onder andere over hoe stap voor stap uw droomhuis werkelijkheid wordt.

U bent van harte welkom!