Actueel

Lees hier laatste ontwikkelingen van De Wit Group.

Premantelzorgwoningen in opkomst

In 42 gemeenten is het een stuk makkelijker geworden om met familieleden in een huis of op een kavel te gaan wonen. Deze gemeenten staan nu ook de bouw van premantelzorgwoningen toe. De bewoners van deze woningen verwachten dat ze in de toekomst mantelzorg nodig hebben, bijvoorbeeld over tien jaar.

Op dit moment kan je zonder vergunning al een mantelzorgwoning bouwen, zodat een vriend of familielid van dichtbij intensieve zorg kan verlenen.

Mantelzorgwoningen hebben niet alleen voordelen voor de mantelzorger en degene die mantelzorg krijgt. De woningen hebben een positief effect op onze hele maatschappij door ook woon- en zorgproblemen op te lossen. Benieuwd waarom mensen kiezen voor een mantelzorgwoning? Kijk dan de video.

Het hele artikel over premantelzorgwoningen is te lezen op de website van de NOS.

Foto: Bart Kamphuis

50PLUSBEURS

De start van de 50PlusBeurs is in zicht – Wij zijn er helemaal klaar voor!

Wees welkom vanaf dinsdag 12 september op het grootste 50-plus evenement en ontdek ons veelzijdige assortiment zorgwoningen en laat u inspireren! Onze zorgwoningen brengen zelfstandig wonen en zorgondersteuning samen.

Datum: 12 t/m 16 september
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Jaarbeursplein, Utrecht

Ons team zal klaarstaan om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over dit evenement op de website van de beurs.

WOONDEAL BONAIRE 

De Wit Group gaat met haar vestiging op Bonaire aan de slag voor de getekende Woondeal Bonaire. Vandaag hebben het bestuurscollege op Bonaire en Hugo de Jonge, minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening hun handtekening gezet onder de woondeal voor Bonaire. Doel is om ruim 2000 betaalbare woningen te bouwen op Bonaire, te beginnen met 600 woningen in 2025.

OP DE BOUWBEURS

6 t/m 10 februari stonden wij in Utrecht voor de Bouwbeurs: de grootste op het gebied van bouwen in héél Nederland. Hier hebben wij niet alleen onszelf gepresenteerd, maar ook een heleboel nieuwe innovaties gezien. Van moderne technieken tot aan circulaire transformatie. Het was een geslaagde beurs!